JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

 • opleiding tot wandelcoach jes creationsIk meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach

 • Ik meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach
 • Opleiding tot wandel - & natuurcoach vanaf 2 oktober 2020 (meld je aan, groene knop of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
 • Vanaf 2 oktober 2020 een nieuwe kans om de opleiding wandel - & natuurcoach te volgen bij jes-creations. Meld je aan met bovenstaande groene knop.

Losse coach wandeling

Wil je een losse wandelcoach wandeling, in Ede?

Dat kan.

 • om even je verhaal kwijt te kunnen
 • om je coachvraag te verhelderen
Mogelijkheden
 • losse coachwandeling, voor enkelvoudige vraag
 • wandelcoach traject

Neem vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor een wandelcoachtraject op maat.

Interesse? Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan ook 06 12 08 74 70

 

Reacties van andere coachees vanuit diverse wandelcoachgesprekken:

gras

 • er zo open over praten heeft me goed geholpen en aangezet tot het nemen van stappen
 • dankzij de wandelcoaching ervaar ik meer ruimte in mijn denken. Ik ben makkelijker gaan denken over de situatie waarin ik mij bevond
 • ik mag gewoon mijzelf zijn en heb meer helder hoe om te gaan met allerlei verwachtingen
 • ik werd als mens gezien, gehoord en vond het fijn om al wandelend bezig te zijn en daarbij de natuur te betrekken
 • ik bel meer, maak meer afspraken, anderen vinden mij actiever.

De algemene voorwaarden jes-creations wandelcoaching zijn van toepassing.

 

Docenten / trainers & wandelcoaches:

Ruben van Oel heeft als opleidingen, Tuin - en Landschapinrichting en Maatschappelijk werk & dienstverlening afgerond. Hij heeft deze 2 beroepen gecombineerd als professioneel wandelcoach. Daarnaast geeft hij les in de Hebreeuwse Taal en het kunstschilderen en ontwerpt ook tuinen met daarin Bijbelse elementen. Binnen de werkzaamheden van jes-creations wordt het geleerde uit deze opleidingen en uit andere opleidingen/trainingen prachtig gecombineerd. Aan de ene kant werken in de natuur en aan de andere kant werken met mensen. Met beide benen op de grond, zien wat mogelijk is, talenten en gaven naar voren halen en de eerste stappen zetten.

Marijke van Oel heeft als opleidingen afgerond: Orthopedagogiek & GZ-psychologie en werkt daarnaast ook als professioneel wandelcoach. Naast het volgen van diverse cursussen heeft zij ook ruime ervaring in het geven van cursussen binnen diverse organisaties en opleidingsinstituten wat goed van pas komt in de cursussen en opleidingen die gegeven worden binnen jes-creations.

De onderdelen van jes-creations:

Hebreeuws: het geven van cursussen Bijbels Hebreeuws, lezingen en spreekbeurten over diverse thema's

Kunstschilderen: het vervaardigen van schilderijen, geven van workshops en schilderlessen. Daarnaast het organiseren van creatieve dagen, waarin hebreeuws, kunstschilderen en wandelen aan bod komen.

Wandelcoaching: het bieden van coaching, opleiding wandel - & natuurcoaching, traingen als teambuilding of toerusting van ppt-érs.

Tuin: als Tuin - & Landschapinrichter onderhoudt, ontwerpt Ruben tuinen voor bedrijven en particulieren, met Bijbelse betekenis en/of verwerking van Hebreeuws woorden.

 

Verruim je perspectief met jes-creations.

jes-creations wil anderen zicht geven op hun mogelijkheden / toe te rusten, zodat zij de ruimte hebben om te groeien.