JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

 • opleiding tot wandelcoach jes creationsIk meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach

 • Graag ontvang ik de brochure van de opleiding wandel natuurcoaching
 • nieuwsbrief jes creations
 • Ik meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach
 • Opleiding tot wandel - & natuurcoach vanaf maart en september 2022 (meld je aan, groene knop of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
 • Ik ontvang graag de nieuwsbrief
 • Vanaf maart en september 2022 een nieuwe kans om de opleiding wandel - & natuurcoach te volgen bij jes-creations. Meld je aan met bovenstaande groene knop.

Wandelcoachtrajecten

In de natuur wandelen en gaandeweg je probleem verkennen en vooral al wandelend ontdekken welke mogelijkheden en oplossingen er zijn in jouw situatie.

Jes-creations heeft diverse mogelijkheden en trajecten om met een wandelcoach doelgericht te komen naar meer vreugde en vrijheid in je leven en in je werk.

De wandelcoaching is geschikt om veel diverse problemen aan te pakken. Denk hierbij aan:
 • het maken van keuzes (hoe klein ook en in de ogen van anderen misschien heel onbelangijk) Maar voor jou een kans om hierin daadwerkelijk stappen te zetten om te gaan doen wat je je graag wil bereiken
 • zicht krijgen op je vastgelopen situatie en uitzicht krijgen naar een meer wenselijke situatie
 • beter jezelf en je positie kennen en grenzen leren aangeven, ruimte organiseren voor jezelf
 • leren ontspannen en omgaan met diverse emoties, zoals angsten, boosheid, verdriet... schuld- of schaamtegevoelens, minderwaardigheid en onzekerheid
 • of misschien voel je je eenzaam en wil je aan de slag om je contacten uit te breiden of sociaal vaardiger te worden

 

Een coachee, Johan, vertelt na een wandelcoachtraject:

Johan is in beweging gekomen. Vrienden vinden Johan ook veel actiever dan daarvoor. Door een wandelcoachtraject van 4 gesprekken van 1,5 uur heeft hij weer richting gekregen in zijn leven. Hij heeft knopen doorgehakt en plannen gemaakt voor de toekomst. Door wandelcoaching heeft hij ontdekt dat er veel meer mogelijk is dan hijzelf voor mogelijk hield. ”

Johan zijn leus: Als niemand je vraagt, moet je zo mogelijk zelf een stap zetten!

 
Andere mogelijkheden voor wandelcoaching kunnen zijn:
 • doorbreken van negatieve gedachten(patronen), meer rust in je hoofd
 • zicht krijgen op je (verborgen) talenten
 • ontdekken hoe je kunt gaan genieten van je werk
 • ook als je een verdieping in je relatie wilt of samen met je man/ vrouw relatieproblemen wilt aanpakken
 • of jouw vraag ....
Vragen?

Heb je vragen? Of ben je benieuwd wat voor jou vraag mogelijk is?

EEn wandelcoachtraject voor jou:

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op voor een wandeltraject op maat. Kan ook telefonisch 06 12 08 74 70.

 

Lees hieronder nog meer Ervaring(En) van wandelcoachtraject(en):

Ervaring 'andere kijk op mijn leven gekregen'

Ervaring wandelcoachtraject 'meer rust in onze relatie'

Wandelcoachtraject van Noor 'meer richting in leven'

Wandelcoachtraject van Sanne 'grenzen stellen'

 

 

 

Het is mogelijk pakketten uit te breiden, met:
 • Meer coachwandelingen (maatwerk, in wat je nodig hebt)
 • Wandelen op een favoriete plek, bij jou in de buurt
 • Een combinatie van wandelen en schilderen 
 • Een mooi schilderij, door ons geschilderd, van kenmerkende elementen die tijdens de wandeling naar voren zijn gekomen; als een mooie herinnering. Of in combinatie met een mooie Bijbeltekst(en) .
 • Een los wandelcoachtraject is ook mogelijk, of klik hier. 

Neem hiervoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor een wandeltraject op maat. Of telefonisch 06 12 08 74 70

 

Docenten / trainers & wandelcoaches:

Ruben van Oel heeft als opleidingen, Tuin - en Landschapinrichting en Maatschappelijk werk & dienstverlening afgerond. Hij heeft deze 2 beroepen gecombineerd als professioneel wandelcoach. Daarnaast geeft hij les in de Hebreeuwse Taal, vervaardigt hij schilderijen in acryl en olieverf en geeft hij les in kunstschilderen. Daarnaast ontwerpt en onderhoud hij ook tuinen. Als extra mogelijkheden kunnen in het ontwerp ook Hebreeuwse letters of woorden worden toegevoegd. Binnen de werkzaamheden van jes-creations wordt het geleerde uit deze opleidingen en uit andere opleidingen/trainingen prachtig gecombineerd. Aan de ene kant werken in de natuur en aan de andere kant werken met mensen. Met beide benen op de grond, zien wat mogelijk is, talenten en gaven naar voren halen en de eerste stappen zetten.

Marijke van Oel heeft als opleidingen afgerond: Orthopedagogiek & GZ-psychologie en werkt daarnaast ook als professioneel wandelcoach. Naast het volgen van diverse cursussen heeft zij ook ruime ervaring in het geven van cursussen binnen diverse organisaties en opleidingsinstituten wat goed van pas komt in de cursussen en opleidingen die gegeven worden binnen jes-creations.

De onderdelen van jes-creations:

Hebreeuws: het geven van cursussen Bijbels Hebreeuws, lezingen en spreekbeurten over diverse thema's

Kunstschilderen: het vervaardigen van schilderijen, geven van workshops en schilderlessen. Daarnaast het organiseren van creatieve dagen, waarin hebreeuws, kunstschilderen en wandelen aan bod komen.

Wandelcoaching: het bieden van coaching, opleiding wandel - & natuurcoaching, traingen als teambuilding of toerusting van ppt-érs.

Tuin: als Tuin - & Landschapinrichter onderhoudt, ontwerpt Ruben tuinen voor bedrijven en particulieren. Het is mogelijk om Hebreeuwse woorden of letters in het ontwerp te verwerken.

 

Verruim je perspectief met jes-creations.

jes-creations wil anderen zicht geven op hun mogelijkheden / toe te rusten, zodat zij de ruimte krijgen om te groeien.