JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

  • opleiding tot wandelcoach jes creationsIk meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach

  • Graag ontvang ik de brochure van de opleiding wandel natuurcoaching
  • nieuwsbrief jes creations
  • Ik meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach
  • Opleiding tot wandel - & natuurcoach vanaf maart en september 2022 (meld je aan, groene knop of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief
  • Vanaf maart en september 2022 een nieuwe kans om de opleiding wandel - & natuurcoach te volgen bij jes-creations. Meld je aan met bovenstaande groene knop.

reacties uit coachwandelingen

vertelt ....

 “Al heb ik jarenlange therapieën gehad, dankzij het wandelcoachtraject ben ik echt gaan ervaren dat ik er mag zijn en wat van mijn leven mag maken. Ook ben ik meer mijn grenzen aan gaan geven. Dat laatste is best moeilijk, maar ik doe het.
Ik vond het eerst wel gek hoor te gaan wandelen, maar het heeft mijn leven - in positieve zin -  op z’n kop gezet.”

vertelt ...

Ik vond het een mooi traject. Het heeft mij veel inzichten gegeven. Ook het hardop uitspreken van bepaalde zinnen en woorden heeft mij goed gedaan. Ik dacht namelijk altijd dat ik het moest kunnen, geen hulp kon vragen. Vond dat ik teveel was en werd geplaagd door allerlei gedachten die in de loop van de jaren in mijn gedachten zijn gekomen: ‘wat zullen de mensen wel niet denken’. Ik ben hierop uitgedaagd, want ik durfde bijna geen contact meer aan te gaan. Vereenzaming ligt dan op de loer. Tijdens en na de coaching ben ik stappen gaan zetten, heb mijn grenzen aangegeven, ben op anderen afgestapt en dat voelt heel bevrijdend. Ik had niet gedacht dat er zoveel los zou komen, maar ik ben heel blij dat ik dit traject ben ingegaan.

vertelt ...

Johan is in beweging gekomen. Door een wandelcoachtraject van 4 gesprekken heeft hij weer richting gekregen in zijn leven. Hij heeft knopen doorgehakt en plannen gemaakt voor de toekomst. Door wandelcoaching heeft hij ontdekt dat er veel meer mogelijk is dan hijzelf voor mogelijk hield. Vrienden vinden Johan ook veel actiever dan daarvoor.”

Johan zijn leus:

Als niemand je vraagt, moet je zo mogelijk zelf een stap zetten!

Klik hier voor het wandelcoachtraject van Sanne

Klik hier voor het wandelcoachtraject van Noor

Herken je dit? Loopt er iets niet helemaal goed?

Misschien is een wandelcoachtraject ook iets voor jou! Kom in beweging en neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met 06 12 08 74 70

Of een opleiding tot wandelcoach:  opleiding tot wandelcoach