JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

 • opleiding tot wandelcoach jes creationsIk meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach

 • Graag ontvang ik de brochure van de opleiding wandel natuurcoaching
 • nieuwsbrief jes creations
 • Ik meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach
 • Opleiding tot wandel - & natuurcoach vanaf maart en september 2022 (meld je aan, groene knop of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
 • Ik ontvang graag de nieuwsbrief
 • Vanaf maart en september 2022 een nieuwe kans om de opleiding wandel - & natuurcoach te volgen bij jes-creations. Meld je aan met bovenstaande groene knop.

Opleiding tot wandelcoach

In de opleiding wandel - & natuurcoach leer je wat nodig is om op een doelgerichte en professionele manier anderen te coachen. Dit wordt ondersteund met diverse coachmodellen, coach-gespreksvaardigheden en wandel - & natuurcoachoefeningen.

Het programma biedt, in 7 lesdagen, een robuuste basis, om al wandelend te kunnen coachen en/of om pastoraat te geven. Omdat we trainen met een kleine groep (5-6* personen), kunnen persoonlijke leerwensen worden afgestemd op de wandel - & natuurcoaching die jij wil bieden. De een wil daarin meer de nadruk leggen op pastoraat, de ander op het leren stellen van vragen, tools om te coachen of de natuur meer in de gespreksvoering te betrekken. De opleiding is ook zeer geschikt voor diegenen die wandelcoaching willen combineren met het (wandel)pastoraat. Tijdens de lesblokken is er ruimte voor verwerking van het geleerde en oefenen we met de stof (ervaringsgerichte coaching), zodat je toegerust aan het wandelen gaat met je eigen proefklanten.

* we passen de groepsgrootte aan, aan de dan geldende mogelijkheden, binnen de kaders van de maatregelen tegen het corona-vrius.

Kernmerken van de opleiding tot wandel - & natuurcoach bij jes-creations:

 • Kleine groepen, met persoonlijke aandacht
 • Bijbelse onderbouwing, inclusief pastoraat
 • De opleiding is opgebouwd vanuit Bijbels 'Horen', 'Zien' en 'Wandelen'.
 • Wandel - & natuurcoach gespreksvaardigheden
 • Persoonlijke feedback op je leerproces
 • Wandelen & coaching gaan bieden op je eigen manier

Testimonial(s):

"Na de Wandelcoaching afgelopen vrijdag kwam ik bruisend en energiek thuis. Terwijl ik in mijn huidige baan uitgeblust thuiskom. Dat contrast heeft me aan het denken gezet."

"Hier heb ik misschien wel de meeste groei in doorgemaakt tijdens de opleiding! In het begin waren mijn gesprekken gewoon gesprekken, die bovendien alle kanten op konden waaiden. Daar is structuur en rust in gekomen, en tegelijkertijd ruimte en vrijheid. Dat werkt heel fijn en geeft echt het idee met iemand ‘op weg’ te zijn!"

Wil je ook op deze manier (gaan) coachen? Lees hieronder verder:

Na de opleiding tot wandel- & natuurcoach kan je, o.a. professioneel:

• Stapsgewijs, je klant doelgericht & resultaatgericht coachen / pastoraat bieden.
• Je kennis van pastorale thema's vanuit de Bijbel, gefundeerd vanuit de Hebreeuwse Grondtekst, inzetten binnen het pastoraat en/of de coaching.
• Open en oplossingsgerichte vragen stellen met een - to the point - coachmodel.
• Kennis van en over bomen, planten & de natuur in de coachgesprekken inzetten.
• Gebruik maken van meer dan 50 verschillende wandel - & natuurcoach oefeningen en weet je wanneer je deze het beste kan inzetten.
• Vormgeven van je eigen coachtraject / pastoraat op een creatieve en ervaringsgerichte manier.
• Jezelf theoretisch verantwoorden (vanuit de Bijbel, ethiek, (neuro)psychologie), coachmodellen en jezelf scherp houden met een eenvoudig reflectiemodel.
• Weet je (als je dat wilt) op welke wijze je je eigen wandelcoach-aanbod (pr-marketing-acquisitie) verder in de markt kan zetten. En/of met welke aandachtspunten je verder aan de slag kan met het pastorale team.

Locatie:

De opleiding wordt gegeven in (de directe omgeving van) Ede, vlakbij diverse afwisselende natuurgebieden.

Data en tijd:

Nieuwe groep vanaf september 2022, op vrijdag, van 9:00 uur tot 17:00 uur. (inschrijving geopend)

9 september 2022, 14 oktober 2022, 25 november 2022, 13 januari 2023, 17 februari 2023, 7 april 2023 en 26 mei 2023

Interesse? Meld je alvast aan onderaan deze pagina of ontvang de brochure:

 

September 2021 t/m juli 2022, op vrijdag, van 9:00 uur tot 17:00 uur. VOL

Let op! Vanwege de huidige maatregelen, kan de start van de opleiding worden verplaatst. Neem contact op voor de de huidige stand van zaken.

oktober 2020 t/m juni 2021, op vrijdag, van 9:00 uur tot 17:00 uur. VOL

september 2020 t/m juli 2021, op vrijdag, van 9:00 uur tot 17:00 uur. VOL

Brochure per mail:

In de brochure staat meer informatie over de inhoud van de opleiding, investering, programma van de opleiding. Let op, de data zijn verouderd. De nieuwe data zijn: 9 september 2022, 14 oktober 2022, 25 november 2022, 13 januari 2023, 17 februari 2023, 7 april 2023 en 26 mei 2023.

Graag ontvang ik de brochure van de opleiding wandel natuurcoaching

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend gesprek of de opleiding geschikt voor je is?

Mail ons gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06 12 08 74 70

Wil je ook wandelcoach worden? Meld je aan voor de opleiding wandel - & natuurcoach:

aanmelden

 

 

 

Nadat je je hebt aangemeld, nemen wij contact met je op voor een intakegesprek.

Nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte van nieuws over de opleiding tot wandelcoach, wandelcoachtrajecten en andere activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief:

nieuwsbrief jes creations

 

 


 

Docenten / trainers & wandelcoaches:

Ruben van Oel heeft als opleidingen, Tuin - en Landschapinrichting en Maatschappelijk werk & dienstverlening afgerond. Hij heeft deze 2 beroepen gecombineerd als professioneel wandelcoach. Daarnaast geeft hij les in de Hebreeuwse Taal, vervaardigt hij schilderijen in acryl en olieverf en geeft hij les in kunstschilderen. Daarnaast ontwerpt en onderhoud hij ook tuinen. Als extra mogelijkheden kunnen in het ontwerp ook Hebreeuwse letters of woorden worden toegevoegd. Binnen de werkzaamheden van jes-creations wordt het geleerde uit deze opleidingen en uit andere opleidingen/trainingen prachtig gecombineerd. Aan de ene kant werken in de natuur en aan de andere kant werken met mensen. Met beide benen op de grond, zien wat mogelijk is, talenten en gaven naar voren halen en de eerste stappen zetten.

Marijke van Oel heeft als opleidingen afgerond: Orthopedagogiek & GZ-psychologie en werkt daarnaast ook als professioneel wandelcoach. Naast het volgen van diverse cursussen heeft zij ook ruime ervaring in het geven van cursussen binnen diverse organisaties en opleidingsinstituten wat goed van pas komt in de cursussen en opleidingen die gegeven worden binnen jes-creations.

De onderdelen van jes-creations:

Hebreeuws: het geven van cursussen Bijbels Hebreeuws, lezingen en spreekbeurten over diverse thema's

Kunstschilderen: het vervaardigen van schilderijen, geven van workshops en schilderlessen. Daarnaast het organiseren van creatieve dagen, waarin hebreeuws, kunstschilderen en wandelen aan bod komen.

Wandelcoaching: het bieden van coaching, opleiding wandel - & natuurcoaching, traingen als teambuilding of toerusting van ppt-érs.

Tuin: als Tuin - & Landschapinrichter onderhoudt, ontwerpt Ruben tuinen voor bedrijven en particulieren. Het is mogelijk om Hebreeuwse woorden of letters in het ontwerp te verwerken.

 

Verruim je perspectief met jes-creations.

jes-creations wil anderen zicht geven op hun mogelijkheden / toe te rusten, zodat zij de ruimte krijgen om te groeien.