JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

 • opleiding tot wandelcoach jes creationsIk meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach

 • Ik meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach
 • Opleiding tot wandel - & natuurcoach vanaf 2 oktober 2020 (meld je aan, groene knop of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
 • Vanaf 2 oktober 2020 een nieuwe kans om de opleiding wandel - & natuurcoach te volgen bij jes-creations. Meld je aan met bovenstaande groene knop.

Opleiding tot wandelcoach

In deze opleiding wandel - & natuurcoaching leer je wat nodig is om op een doelgerichte en professionele manier anderen te coachen. Dit wordt ondersteund met diverse coachmodellen, gespreksvaardigheden en wandelcoach-oefeningen.

Tijdens de opleidingsdagen ga je met anderen praktisch aan de slag, zodat je dit ook direct in de praktijk kan oefenen en toepassen.

Het programma biedt een robuuste basis,waarin je datgene leert wat jij nodig hebt om al wandelend te kunnen coachen. Omdat we trainen met een kleine groep (4-5 personen), kunnen persoonlijke leerwensen worden afgestemd op de wandel - & natuurcoaching die jij wil bieden. De een wil daarin meer de nadruk leggen op pastoraat, de ander op het leren stellen van vragen of de natuur meer in de gespreksvoering te betrekken. Ook zeer geschikt voor diegenen die wandelcoaching willen combineren met het (wandel)pastoraat, en die hun 'rugzak' willen vullen met meer tools om anderen, al wandelend, te kunnen coachen.

Testimonial:

"Na de Wandelcoaching afgelopen vrijdag kwam ik bruisend en energiek thuis. Terwijl ik in mijn huidige baan uitgeblust thuiskom. Dat contrast heeft me aan het denken gezet."

In het kort: na de opleiding tot wandelcoach kan je, professioneel:

 • het al wandelend coachen op een methodische en doelgerichte wijze
 • vragen stellen op een oplossingsgerichte & doelgerichte manier
 • je theoretisch verantwoorden en jezelf scherp houden met reflectie
 • weet je op welke manier en voor welke doelgroep je wilt gaan coachen
 • gebruik maken van verschillende wandelcoach oefeningen die je kan inzetten
 • kennis van planten - en bomenkennis en deze op de juiste wijze in te zetten
 • gebruik maken van de betekenis van woorden vanuit pastorale thema's vanuit de Grondtekst
 • je eigen coachtraject muzisch (creatief) vormgeven
 • weet je op welke natuurlijke wijze je verschillende manieren (pr en marketing) kan inzetten om je aanbod aan de 'markt' te presenteren

Locatie:

De opleiding wordt gegeven in (de directe omgeving van) Ede.

Data en tijd:

oktober 2020 t/m juni 2021, op vrijdag, van 9:00 uur tot 17:00 uur. (nog 2 plaatsen beschikbaar)

2 oktober 2020
27 november 2020
22 januari 2021
26 februari 2021
9 april 2021
21 mei 2021
25 juni 2021

september 2020 t/m juli 2021, op vrijdag, van 9:00 uur tot 17:00 uur. VOL

25 september 2020
20 november 2020
15 januari 2021
5 maart 2021
16 april 2021
28 mei 2021
2 juli 2021

Meer informatie over de inhoud van de opleiding, investering, vragen of de brochure per mail?:

Mail ons gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06 12 08 74 70

Aanmelden voor de opleiding:

Wanneer je je aanmeldt, nemen wij contact met je op voor een intakegesprek. De opleiding per 25 september is vol, er is nog plaats in de opleiding vanaf 2 oktober 2020.

Het is ook mogelijk om een proefwandeling te maken om meer van het wandelcoachen te ervaren. Vraag naar de voorwaarden.

aanmelden

 

 

Nieuwsbrief:

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief over de opleiding tot wandelcoach en/of wandelcoachtrajecten.

 


 

Docenten / trainers & wandelcoaches:

Ruben van Oel heeft als opleidingen, Tuin - en Landschapinrichting en Maatschappelijk werk & dienstverlening afgerond. Hij heeft deze 2 beroepen gecombineerd als professioneel wandelcoach. Daarnaast geeft hij les in de Hebreeuwse Taal en het kunstschilderen en ontwerpt ook tuinen met daarin Bijbelse elementen. Binnen de werkzaamheden van jes-creations wordt het geleerde uit deze opleidingen en uit andere opleidingen/trainingen prachtig gecombineerd. Aan de ene kant werken in de natuur en aan de andere kant werken met mensen. Met beide benen op de grond, zien wat mogelijk is, talenten en gaven naar voren halen en de eerste stappen zetten.

Marijke van Oel heeft als opleidingen afgerond: Orthopedagogiek & GZ-psychologie en werkt daarnaast ook als professioneel wandelcoach. Naast het volgen van diverse cursussen heeft zij ook ruime ervaring in het geven van cursussen binnen diverse organisaties en opleidingsinstituten wat goed van pas komt in de cursussen en opleidingen die gegeven worden binnen jes-creations.

De onderdelen van jes-creations:

Hebreeuws: het geven van cursussen Bijbels Hebreeuws, lezingen en spreekbeurten over diverse thema's

Kunstschilderen: het vervaardigen van schilderijen, geven van workshops en schilderlessen. Daarnaast het organiseren van creatieve dagen, waarin hebreeuws, kunstschilderen en wandelen aan bod komen.

Wandelcoaching: het bieden van coaching, opleiding wandel - & natuurcoaching, traingen als teambuilding of toerusting van ppt-érs.

Tuin: als Tuin - & Landschapinrichter onderhoudt, ontwerpt Ruben tuinen voor bedrijven en particulieren, met Bijbelse betekenis en/of verwerking van Hebreeuws woorden.

 

Verruim je perspectief met jes-creations.

jes-creations wil anderen zicht geven op hun mogelijkheden / toe te rusten, zodat zij de ruimte hebben om te groeien.