JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

  • opleiding tot wandelcoach jes creationsIk meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach

  • Graag ontvang ik de brochure van de opleiding wandel natuurcoaching
  • nieuwsbrief jes creations
  • Ik meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach
  • Opleiding tot wandel - & natuurcoach vanaf maart en september 2022 (meld je aan, groene knop of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief
  • Vanaf maart en september 2022 een nieuwe kans om de opleiding wandel - & natuurcoach te volgen bij jes-creations. Meld je aan met bovenstaande groene knop.

Wandelcoachtraject van Noor 'richting in leven'

Wandelcoaching bij jes-creations heeft mij geholpen niet ‘te blijven zitten waar ik zit’, maar écht in beweging te komen. Super hoe binnen een paar gesprekkewandelaarn en in korte tijd (paar maanden) ik helder heb gekregen wat er leeft in m’n hart en ik van hieruit keuzes heb gemaakt en nu verdere stappen hierin onderneem.

wandelcoaching 02Wat mij heel erg heeft geholpen is om letterlijk de spanning te ervaren, met behulp van beelden uit de natuur, tussen het verschil van mijn situatie toen (bij het begingesprek) met wat er bij mij past en wat ik daadwerkelijk wil. De vragen die gesteld werden hielpen mij meer zicht te krijgen op het probleem dat ik al langere tijd (sluimerend) ervoer, maar niks mee deed. Ik ben aangemoedigd niet te leven en denken vanuit belemmeringen (‘weet ik niet’, ‘het hoort zo’, ‘dat kan ik niet’), maar te kijken naar wat wél mogelijk is. Niet te leven vanuit angsten, twijfels en negatieve gedachten, maar te zien waar het wérkelijk om gaat en waar ik uit / voor wil leven. Bijzonder om hier (letterlijk) bij stil te staan.

Wat een impact hebben de beelden uit de natuur hierbij en ervaringen die we tijdens het wandelen opdeden. Zo merkte ik dat ik erg aan de zijlijn bleef staan, terwijl ik juist diep van binnen gewoon tussen de schapen in de kudde wilde staan die we tegenkwamen. Ook heeft mij het beeld vawandelcoaching 03n de keus tussen een verhard pad en een bospad erg geholpen om te zien welke route ik wil bewandelen met m’n werk. Voorwerpen uit de natuur en foto’s hiervan maken wandelcoaching heerlijk praktisch en helpen om concrete doelen te stellen en hiervoor te gaan. Ik raad het iedereen aan om wandelcoaching via jes-creations te doen!

Dank voor alle mooie inzichten !

Hartelijk dank voor je mooie evalutie van je wandelcoachingstraject. Je hebt mooie stappen gemaakt.

Herken je dit? Zit jij ook niet zo lekker in je werk? Wil je wat anders of wil je inzicht in jouw specifieke talenten om die beter in het huidige werk in te zetten?

Een wandelcoachtraject iets voor jou! Kom in beweging en neem contact op

Wil je net als Noor gecoached worden? Dit kan ook voor jou!

Neem vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor een wandelcoachtraject op maat of onderstaand wandelcoachtraject:

Interesse? Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan ook 06 12 08 74 70

Terug naar 'coachees vertellen'