JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

 • opleiding tot wandelcoach jes creationsIk meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach

 • Graag ontvang ik de brochure van de opleiding wandel natuurcoaching
 • nieuwsbrief jes creations
 • Ik meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach
 • Opleiding tot wandel - & natuurcoach vanaf maart en september 2022 (meld je aan, groene knop of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
 • Ik ontvang graag de nieuwsbrief
 • Vanaf maart en september 2022 een nieuwe kans om de opleiding wandel - & natuurcoach te volgen bij jes-creations. Meld je aan met bovenstaande groene knop.

1 dag praktisch wandelcoachen

Coaching & wandelen biedt vele mogelijkheden. Het in de natuur zijn geeft ontspanning en het vermindert sneller je stressniveau. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit al binnen 5 minuten gebeurd, wanneer je in de natuur bent. Diegene die wandelt is productiever en komt eerder tot oplossingen. Ook als er een probleem of vraag is, helpt het om een wandeling te maken in plaats van binnen te blijven. Wij doen dit zelf ook om lekker buiten te wandelen en je gedachten te laten gaan, te kijken, te stoppen en te overdenken.

Hoe wandelcoaching vorm te geven?

Misschien ben je al een tijdje bezig om meer met wandelen en coaching te gaan doen. Of weet je niet precies hoe je dit kan aanpakken?

jes-creations biedt 1 dag wandelcoaching aan om stappen te gaan zetten in het wandelcoachen zelf. Het is deze mogelijk om zelf deze dag een doel/droom/wens op te pakken of aan de slag te gaan met eigen actiepunten (die al langer blijven liggen dan je wenselijk acht).

Kom wandelcoaching ervaren en de impact die het heeft/geeft.

slide wandelcoaching winter01

Op deze 1 dag praktische wandelcoachen:
 • Leer je gebruik te maken 4 basisvragen
 • Doelgericht te wandelcoachen, om daadwerkelijk stappen te zetten (zelf, of hoe anderen hierin te coachen/ begeleiden)
 • leren van open & oplossingsgerichte vragen te stellen

We hebben ervaren in het coachen van groepen. Zoals met een groep van 40 personen waarmee wij 'op de emotie boosheid' gewandeld. Er kwam veel los, bracht inzichten en werkte helend. Ook deze thema's zoals emoties kunnen in de wandelcoaching worden besproken.

Voor wie is deze 1-dag-praktisch-wandelcoachen
 • Voor iedereen die wandelen en coaching wil combineren en net wat praktische handvatten nodig heeft hoe dit concreet te doen.
 • Zich lerend opstelt en een actieve bijdrage levert aan deze dag.
Wanneer?

Een nieuwe dag is gepland op 19 september 2020

tijd:

Van 10:00 - 16:00 uur.

kosten:

De investering voor 1 dag bedraagt € 125,-- per persoon, incl. 21% btw, koffie/thee en een eenvoudige lunch.

Aanmelden:

aanmelden

 

 
Nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief over 'wandelcoaching' van jes-creations.

Teamcoaching

Mocht jezelf een groepje mensen kennen die deze coachdag willen ontvangen? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook buiten vergaderen, als team, biedt het buiten zijn vele voordelen, dan binnen aan de slag te gaan. Het is mogelijk, mail ons hierover.

Mocht je op een andere manier iets met wandelcoaching willen doen, bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijke wandeling of een wandelcoachtraject. We vernemen het graag.
We spreken dan een of meerdere wandelingen af, geheel afgestemd is op jouw vraag.

*Algemene voorwaarden van toepassing.

Docenten / trainers & wandelcoaches:

Ruben van Oel heeft als opleidingen, Tuin - en Landschapinrichting en Maatschappelijk werk & dienstverlening afgerond. Hij heeft deze 2 beroepen gecombineerd als professioneel wandelcoach. Daarnaast geeft hij les in de Hebreeuwse Taal, vervaardigt hij schilderijen in acryl en olieverf en geeft hij les in kunstschilderen. Daarnaast ontwerpt en onderhoud hij ook tuinen. Als extra mogelijkheden kunnen in het ontwerp ook Hebreeuwse letters of woorden worden toegevoegd. Binnen de werkzaamheden van jes-creations wordt het geleerde uit deze opleidingen en uit andere opleidingen/trainingen prachtig gecombineerd. Aan de ene kant werken in de natuur en aan de andere kant werken met mensen. Met beide benen op de grond, zien wat mogelijk is, talenten en gaven naar voren halen en de eerste stappen zetten.

Marijke van Oel heeft als opleidingen afgerond: Orthopedagogiek & GZ-psychologie en werkt daarnaast ook als professioneel wandelcoach. Naast het volgen van diverse cursussen heeft zij ook ruime ervaring in het geven van cursussen binnen diverse organisaties en opleidingsinstituten wat goed van pas komt in de cursussen en opleidingen die gegeven worden binnen jes-creations.

De onderdelen van jes-creations:

Hebreeuws: het geven van cursussen Bijbels Hebreeuws, lezingen en spreekbeurten over diverse thema's

Kunstschilderen: het vervaardigen van schilderijen, geven van workshops en schilderlessen. Daarnaast het organiseren van creatieve dagen, waarin hebreeuws, kunstschilderen en wandelen aan bod komen.

Wandelcoaching: het bieden van coaching, opleiding wandel - & natuurcoaching, traingen als teambuilding of toerusting van ppt-érs.

Tuin: als Tuin - & Landschapinrichter onderhoudt, ontwerpt Ruben tuinen voor bedrijven en particulieren. Het is mogelijk om Hebreeuwse woorden of letters in het ontwerp te verwerken.

 

Verruim je perspectief met jes-creations.

jes-creations wil anderen zicht geven op hun mogelijkheden / toe te rusten, zodat zij de ruimte krijgen om te groeien.