JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

 • Start opleiding wandel natuurcoaching 24 maart 2023
 • slide wandelcoaching najaar01
 • opleiding tot wandelcoach jes creationsIk meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach

 • Testionial oud-student opleiding wandel - & natuurcoaching: flinke groeispurt persoonlijk en als coach
  Al met al kijk ik terug op een jaar met flinke groeispurten. De theorie van de opleiding wandel - & natuurcoach heeft veel inzicht gegeven in mij persoonlijk, maar ook hoe ik mag omgaan met een ander, ook buiten de coaching. Je kunt op veel manieren vragen stellen, maar een open en gerichte vraag geeft vaak aanleiding tot een open en echt gesprek. Dat vind ik een mooie ontdekking en aanvulling. Al met al kom ik tot de conclusie dat ik een goede keus heb gemaakt om bij jes-creations de opleiding tot wandel - & natuurcoach te doen. Kleinschalig en persoonlijk. Heel toegespitst, mede doordat je aan het nadenken wordt gezet voor je eigen wandelcoachtrajecten. Meer getuigenissen van de opleiding wandel - & natuurcoach bij jes-creations.
 • slide wandelcoaching 03
 • Opleiding tot wandel - & natuurcoach vanaf maart 2023 (meld je aan, groene knop of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

1 dag praktisch wandelcoachen

Misschien ben je al een tijdje bezig om meer met wandelen en coaching te gaan doen? En weet je niet precies hoe je dit kan aanpakken?

jes-creations biedt 1 dag wandelcoaching aan om verdere stappen te gaan zetten in het wandelcoachen. In deze dag ga je gericht aan de slag met een eigen doel/droom/wens, om ook zelf te ervaren wat dit met je kan doen. Zodat je vaardiger wordt wandelcoaching toe te passen in je coaching/ hulpverlening of pastorale begeleiding die je biedt.

Kom wandelcoaching ervaren en de impact die het heeft/geeft.

slide wandelcoaching winter01

Op deze 1 dag praktische wandelcoachen:
 • Leer je gebruik te maken open vragen (lijkt zo vanzelfsprekend, maar blijkt telkens weer een hele uitdaging)
 • Doelgericht te wandelcoachen, om daadwerkelijk stappen te zetten (zelf, of hoe anderen hierin te coachen/ begeleiden)
 • Hoe het wandelen en de natuur er bij betrekken
Voor wie is deze 1-dag-praktisch-wandelcoachen
 • Voor iedereen die wandelen en coaching wil combineren en net wat praktische handvatten nodig heeft hoe dit concreet te doen.
 • Zich lerend opstelt en een actieve bijdrage levert aan deze dag.
Wanneer?

Nog geen nieuwe dag gepland. Interesse? Stuur een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tijd:

Van 10:00 - 16:00 uur.

kosten:

De investering voor 1 dag bedraagt € 242,-- per persoon, incl. 21% btw, koffie/thee en een eenvoudige lunch. Bedrijven exclusief btw.

Aanmelden:

aanmelden

 

 
Nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief over 'wandelcoaching' van jes-creations.

met je (pastorale) Team een dag wandelcoaching ervaren?

Mocht je zelf een groepje mensen kennen die deze praktische coachdag willen ontvangen, of iets anders? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je op een andere manier iets met wandelcoaching willen doen, bijvoorbeeld in de vorm van een persoonlijke wandeling of een wandelcoachtraject? We vernemen het graag.
We spreken dan een of meerdere wandelingen af, geheel afgestemd is op jouw vraag.

*Algemene voorwaarden van toepassing.


Docenten / trainers & wandelcoaches:

Ruben van Oel heeft als opleidingen Tuin - en Landschapinrichting en Maatschappelijk werk & dienstverlening afgerond. Hij heeft deze 2 beroepen gecombineerd als professioneel wandelcoach. Als (hoofd)docent van de opleiding tot wandel- en natuurcoach binnen jes-creations vindt hij het waardevol dat studenten groeien in zelfvertrouwen, stappen maken in het vaardiger worden in de coaching en hiermee met een open blik met een ander op pad kunnen gaan.

Marijke van Oel heeft als opleidingen afgerond: Orthopedagogiek & GZ-psychologie en o.a. de training krachtgericht coachen. Al haar kennis en ervaringen zijn waardevolle bouwstenen in haar werk als wandelcoach. Marijke biedt een bijdrage aan onderdelen in de opleiding. Ze geeft ook graag onderwijs vanuit (de grondtekst van) Gods Woord over alledaagse thema's, onder andere in het begeleiden van groepswandelingen, geven van (wandel)workshops of lezingen. Schilderijen kunnen hierbij ondersteunend zijn.  

De onderdelen van jes-creations:

Hebreeuws: het geven van cursussen Bijbels Hebreeuws, lezingen en spreekbeurten over diverse thema's

Kunstschilderen: het vervaardigen van schilderijen, ook in opdracht.

Wandelcoaching: het bieden van wandelcoaching, opleiding wandel - & natuurcoaching, trainingen in gespreksvaardigheden, supervisie en bedrijfsondersteuning en toerusting van pastorale teams, begeleide groepswandelingen ook als workshop aan te bieden bij conferenties.

Tuin: als Tuin - & Landschapinrichter onderhoudt, ontwerpt Ruben tuinen voor bedrijven en particulieren. Het is mogelijk om Hebreeuwse woorden of letters in het ontwerp te verwerken.

 

Verruim je perspectief met jes-creations.

jes-creations wil anderen zicht geven op hun mogelijkheden, zodat zij de ruimte krijgen om te groeien.