JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

 • slide wandelcoaching najaar01
 • opleiding tot wandelcoach jes creationsIk meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach

 • Testionial oud-student opleiding wandel - & natuurcoaching: flinke groeispurt persoonlijk en als coach
  Al met al kijk ik terug op een jaar met flinke groeispurten. De theorie van de opleiding wandel - & natuurcoach heeft veel inzicht gegeven in mij persoonlijk, maar ook hoe ik mag omgaan met een ander, ook buiten de coaching. Je kunt op veel manieren vragen stellen, maar een open en gerichte vraag geeft vaak aanleiding tot een open en echt gesprek. Dat vind ik een mooie ontdekking en aanvulling. Al met al kom ik tot de conclusie dat ik een goede keus heb gemaakt om bij jes-creations de opleiding tot wandel - & natuurcoach te doen. Kleinschalig en persoonlijk. Heel toegespitst, mede doordat je aan het nadenken wordt gezet voor je eigen wandelcoachtrajecten. Meer getuigenissen van de opleiding wandel - & natuurcoach bij jes-creations.
 • slide wandelcoaching 03
 • Opleiding tot wandel - & natuurcoach vanaf maart 2024 (meld je aan, groene knop of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Groepstraining wandel - & natuurcoaching

Leer al wandelend zien en horen waar de ander zich in wil laten coachen. Dit door de juiste type vragen te stellen en de natuur op een creatieve manier te betrekken in je gesprekken.

Voor wie?

Loop je ook wel eens rond met de gedachte:

 • 'Ik kan meer uit mijn (wandel)coaching halen, maar ik weet niet hoe ik dit het beste kan doen'.
 • 'Ik blijf maar invullen, hoe krijg ik mijn vragen meer open'?
 • 'Ik vervul al jaren een reddersrol, wil alles zelf oplossen en kom te vroeg in actie. Hoe krijg ik anderen met wie ik wandel zelf in actie?
 • 'Ik wil graag meer de natuur betrekken bij mijn wandelgesprekken'.
 • 'Ik wil graag al wandelend pastoraat geven, maar hoe pak ik dat aan'.
 • Of heb je al een (wandel)coach-prakijk en wil je meer buiten coaching geven?
In een half jaar leer je met deze training:
 • verbeteren van je gespreksvaardigheden, zoals goed aansluiten bij de klant (in coaching of pastoraat), juiste timing van vragen stellen, etc.
 • op welke manier coaching of pastoraat buiten vorm te geven
 • gebruik makend van eenvoudige oplossingsgerichte modellen en type vragen, zodat je klant in zijn of haar kracht gezet wordt en actief betrokken is
 • toepasbare bomen - & plantenkennis, van de flora en fauna die we onderweg tegenkomen

Tussen de lesdagen ga je zelf aan de slag met een proefklant en krijg je feedback van de trainer op je verslaglegging. Er is 2 maanden gepland tussen de lesdagen, zodat je ruim de tijd hebt om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Waar?

In de prachtige bossen van Ede, Edesche Bos of Hoekelum.

Wanneer?

16 maart 2023, 11 mei 2023, 6 juli 2023 en 14 september 2023

De individuele gesprekken worden tussen de lesdagen ingepland.

Investeringen:
 • 4 middagen van 13.00 - 16.00 uur
 • al wandelend buiten, tussentijds een versnapering in een horecagelegenheid waar gebruik gemaakt kan worden van sanitair.
 • in een groepje van maximaal 4 personen
 • tussentijds individuele ondersteuning, in totaal 6 uur per persoon
 • 12 uur plenaire lessen buiten, 6 uur individuele ondersteuning en tussentijds voldoende eigen tijd om het geleerde toe te passen
 • voor €1050,- inclusief btw, (voor bedrijven exclusief btw), inclusief oefenmateriaal en versnaperingen
Verschil training en opleiding

Deze training is niet te vergelijken met de opleiding wandel- en natuurcoaching die jes-creations ook biedt. Wil je opgeleid worden als wandelcoach, diverse coachmodellen leren gebruiken, zicht krijgen op het gehele coachproces van intake t/m afronding en begeleiding ontvangen in het ontwerpen van je wandelcoachproduct? Dan lijkt de opleiding meer passend voor je te zijn. Neem contact met me op over de mogelijkheden en wat het beste aansluit bij jouw vraag en wens.

Meld je aan:

Word je enthousiast voor deze 'groepstraining wandel - & natuurcoaching'? Meld je aan via onderstaande groene knop:

Ik meld mij aan voor de groepstraining wandel natuurcoaching

Vragen?:

Neem gerust contact op voor meer informatie of overleg.
Per telefoon: 06 12 08 74 70 of per mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Docenten / trainers & wandelcoaches:

Ruben van Oel heeft als opleidingen Tuin - en Landschapinrichting en Maatschappelijk werk & dienstverlening afgerond. Hij heeft deze 2 beroepen gecombineerd als professioneel wandelcoach. Als (hoofd)docent van de opleiding tot wandel- en natuurcoach binnen jes-creations vindt hij het waardevol dat studenten groeien in zelfvertrouwen, stappen maken in het vaardiger worden in de coaching en hiermee met een open blik met een ander op pad kunnen gaan.

Marijke van Oel heeft als opleidingen afgerond: Orthopedagogiek & GZ-psychologie en o.a. de training krachtgericht coachen. Al haar kennis en ervaringen zijn waardevolle bouwstenen in haar werk als wandelcoach. Marijke biedt een bijdrage aan onderdelen in de opleiding. Ze geeft ook graag onderwijs vanuit (de grondtekst van) Gods Woord over alledaagse thema's, onder andere in het begeleiden van groepswandelingen, geven van (wandel)workshops of lezingen. Schilderijen kunnen hierbij ondersteunend zijn.  

De onderdelen van jes-creations:

Hebreeuws: het geven van cursussen Bijbels Hebreeuws, lezingen en spreekbeurten over diverse thema's

Kunstschilderen: het vervaardigen van schilderijen, ook in opdracht.

Wandelcoaching: het bieden van wandelcoaching, opleiding wandel - & natuurcoaching, trainingen in gespreksvaardigheden, supervisie en bedrijfsondersteuning en toerusting van pastorale teams, begeleide groepswandelingen ook als workshop aan te bieden bij conferenties.

Tuin: als Tuin - & Landschapinrichter onderhoudt, ontwerpt Ruben tuinen voor bedrijven en particulieren. Het is mogelijk om Hebreeuwse woorden of letters in het ontwerp te verwerken.

 

Verruim je perspectief met jes-creations.

jes-creations wil anderen zicht geven op hun mogelijkheden, zodat zij de ruimte krijgen om te groeien.