JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

  • slide wandelcoaching najaar01
  • opleiding tot wandelcoach jes creationsIk meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach

  • Testionial oud-student opleiding wandel - & natuurcoaching: flinke groeispurt persoonlijk en als coach
    Al met al kijk ik terug op een jaar met flinke groeispurten. De theorie van de opleiding wandel - & natuurcoach heeft veel inzicht gegeven in mij persoonlijk, maar ook hoe ik mag omgaan met een ander, ook buiten de coaching. Je kunt op veel manieren vragen stellen, maar een open en gerichte vraag geeft vaak aanleiding tot een open en echt gesprek. Dat vind ik een mooie ontdekking en aanvulling. Al met al kom ik tot de conclusie dat ik een goede keus heb gemaakt om bij jes-creations de opleiding tot wandel - & natuurcoach te doen. Kleinschalig en persoonlijk. Heel toegespitst, mede doordat je aan het nadenken wordt gezet voor je eigen wandelcoachtrajecten. Meer getuigenissen van de opleiding wandel - & natuurcoach bij jes-creations.
  • slide wandelcoaching 03
  • Opleiding tot wandel - & natuurcoach vanaf maart 2024 (meld je aan, groene knop of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Ervaring wandelcoachtraject 'andere kijk op mijn leven gekregen'

Wandelcoachtraject bij jes-creations José* heeft opgeleverd (4 coachwandelingen van 1 ½ uur, in 3 maanden).

Wandelcoach Marijke

Wat was de reden dat je in coaching kwam?

Ik liep tegen heel wat dingen aan en zelf wist ik niet waar het aan lag. Maar samen ben ik er met de wandelcoaching achter gekomen. Het heeft me handvatten gegeven. Niet alleen voor de situatie waarin ik zat, maar ook voor wat ik nodig heb in mijn verdere leven.

WAt was helpend in de coaching?

Dankzij de wandelcoaching heb ik een heel andere kijk op mijn leven gekregen. Door de gesprekken heen heb ik leren inzien dat ik er ook toe doe en dat ik mag zijn wie ik ben. Vanaf het begin voelde ik mij al vertrouwd bij jou, waardoor ik open kon zijn. Dank voor je echte oprechte betrokkenheid!

En ik heb keuzes gemaakt die ik zonder deze wandelcoaching niet zou hebben durven maken. Dit heeft echt nieuwe wegen geopend in mijn leven. Zo heb ik inmiddels de overgang gemaakt naar een nieuwe werkplek, vind ik rust in nieuwe hobby’s die ik heb ontdekt en sta ik elke morgen heel anders op (vol goede moed en op tijd).

Wat heeft nog meer geholpen?

Fijn en ook lastig vond ik het als je mij eerst zelf liet nadenken als je een vraag stelde. Je gaf mij de tijd en kwam niet gelijk zelf met antwoorden. Na een tijdje gaf je zelf ook aanvullingen, wat ik fijn vond. Door dit heen heb ik geleerd hoe ik denk en wat ik beleef en voel. Ik heb leren kijken naar mijzelf, wat maakt mij vrolijk, wat maakt mij verdrietig, en hoe kan ik daarmee omgaan.

* wegens privacy redenen is José niet haar echte naam.

 


Coaching om meer grip in je leven te krijgen, ook iets voor jou?

Wil je ook meer grip op je leven en weet je niet hoe? Dan is wandelcoaching een goede manier.

Of wil je juist anderen coachen?

Per september start er een opleiding tot professioneel wandelcoach

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06 12 08 74 70