JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

  • Start opleiding wandel natuurcoaching 24 maart 2023
  • slide wandelcoaching najaar01
  • opleiding tot wandelcoach jes creationsIk meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach

  • Testionial oud-student opleiding wandel - & natuurcoaching: flinke groeispurt persoonlijk en als coach
    Al met al kijk ik terug op een jaar met flinke groeispurten. De theorie van de opleiding wandel - & natuurcoach heeft veel inzicht gegeven in mij persoonlijk, maar ook hoe ik mag omgaan met een ander, ook buiten de coaching. Je kunt op veel manieren vragen stellen, maar een open en gerichte vraag geeft vaak aanleiding tot een open en echt gesprek. Dat vind ik een mooie ontdekking en aanvulling. Al met al kom ik tot de conclusie dat ik een goede keus heb gemaakt om bij jes-creations de opleiding tot wandel - & natuurcoach te doen. Kleinschalig en persoonlijk. Heel toegespitst, mede doordat je aan het nadenken wordt gezet voor je eigen wandelcoachtrajecten. Meer getuigenissen van de opleiding wandel - & natuurcoach bij jes-creations.
  • slide wandelcoaching 03
  • Opleiding tot wandel - & natuurcoach vanaf maart 2023 (meld je aan, groene knop of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Ontdek wat met wandelcoaching nog meer mogelijk is

Wandelen is gezond voor je lichaam, ziel en geest. Al wandelend coachen blijkt in veel opzichten zeer doeltreffend te zijn en inzichten te bieden. Niet binnen, maar buiten in de mooie natuur. Al wandelend. Het hoeft niet te betekenen om einden te gaan wandelen, maar het zijn in de natuur heeft al een positief effect op de psyche van de mens. Je ervaart dit zelf ook al als je een wandeling maakt door het bos of loopt op het strand, langs de golven van de zee. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dit ook. Mooi als de wetenschap de waarheden die in de Bijbel staan bevestigd.

zien wat er isMet een wandeling in het Edesche Bos kwam ik deze mooie paddenstoelen tegen. Ze trokken mijn aandacht ook al waren ze zeer klein. Je zou hier haast aan voorbijlopen. Met de wandelcoaching van jes-creations ben je ook bezig, op een ontspannen manier, met verder kijken en ontdekken: zien wat er is, ook al is het heel klein én naar bovenhalen wat er al is, ook al doe je er nog niets of heel weinig mee. Vaak heb je allerlei ideeën die dan weer stranden of je denkt 'ah, dat is toch niets voor mij' of 'je probeert het telkens weer, maar het lukt niet.' Aan de paddenstoelen had ik zo ook voorbij kunnen lopen ... In het bos niet zo heel erg, maar in je leven wel. Aan iets voorbijlopen, een kans missen, waar wellicht mogelijkheden liggen, die (nog) niet verder zijn onderzocht. Herkenbaar? Kom dan ontdekken wat er bij jou te sluimeren ligt of wat je wel zou willen doen, maar niet kan of durft of wat niet lukt.

Wandelcoaching - al wandelend coachen

Al wandelend nieuw inzicht en ideeën krijgen. Onze ervaring is dat met een aantal gesprekken er weer voldoende hoop ontstaat, je bewust keuzes maakt, je je vaardig genoeg voelt om verdere stappen te zetten en eventueel nieuwe wegen in te gaan.

Ga verder naar mogelijkheden wandel - & natuurcoaching

 


Docenten / trainers & wandelcoaches:

Ruben van Oel heeft als opleidingen Tuin - en Landschapinrichting en Maatschappelijk werk & dienstverlening afgerond. Hij heeft deze 2 beroepen gecombineerd als professioneel wandelcoach. Als (hoofd)docent van de opleiding tot wandel- en natuurcoach binnen jes-creations vindt hij het waardevol dat studenten groeien in zelfvertrouwen, stappen maken in het vaardiger worden in de coaching en hiermee met een open blik met een ander op pad kunnen gaan.

Marijke van Oel heeft als opleidingen afgerond: Orthopedagogiek & GZ-psychologie en o.a. de training krachtgericht coachen. Al haar kennis en ervaringen zijn waardevolle bouwstenen in haar werk als wandelcoach. Marijke biedt een bijdrage aan onderdelen in de opleiding. Ze geeft ook graag onderwijs vanuit (de grondtekst van) Gods Woord over alledaagse thema's, onder andere in het begeleiden van groepswandelingen, geven van (wandel)workshops of lezingen. Schilderijen kunnen hierbij ondersteunend zijn.  

De onderdelen van jes-creations:

Hebreeuws: het geven van cursussen Bijbels Hebreeuws, lezingen en spreekbeurten over diverse thema's

Kunstschilderen: het vervaardigen van schilderijen, ook in opdracht.

Wandelcoaching: het bieden van wandelcoaching, opleiding wandel - & natuurcoaching, trainingen in gespreksvaardigheden, supervisie en bedrijfsondersteuning en toerusting van pastorale teams, begeleide groepswandelingen ook als workshop aan te bieden bij conferenties.

Tuin: als Tuin - & Landschapinrichter onderhoudt, ontwerpt Ruben tuinen voor bedrijven en particulieren. Het is mogelijk om Hebreeuwse woorden of letters in het ontwerp te verwerken.

 

Verruim je perspectief met jes-creations.

jes-creations wil anderen zicht geven op hun mogelijkheden, zodat zij de ruimte krijgen om te groeien.