JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

  • opleiding tot wandelcoach jes creationsIk meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach

  • Graag ontvang ik de brochure van de opleiding wandel natuurcoaching
  • nieuwsbrief jes creations
  • Testionial oud-student opleiding wandel - & natuurcoaching: flinke groeispurt persoonlijk en als coach
    Al met al kijk ik terug op een jaar met flinke groeispurten. De theorie van de opleiding wandel - & natuurcoach heeft veel inzicht gegeven in mij persoonlijk, maar ook hoe ik mag omgaan met een ander, ook buiten de coaching. Je kunt op veel manieren vragen stellen, maar een open en gerichte vraag geeft vaak aanleiding tot een open en echt gesprek. Dat vind ik een mooie ontdekking en aanvulling. Dat haalt ook veel veroordeling en vooroordelen weg. Ik heb ontdekt dat mensen coachen wel mijn hart heeft, maar ook niet eenvoudig is. Ik ben trots op mezelf dat ik er in ben uitgestapt en ook in ben gegroeid.  Al met al kom ik tot de conclusie dat ik een goede keus heb gemaakt om bij jes-creations de opleiding tot wandel - & natuurcoach te doen. Kleinschalig en persoonlijk. Heel toegespitst, mede doordat je aan het nadenken wordt gezet voor je eigen wandelcoachtrajecten. Ik heb veel input gekregen en vind dit fijn om dit te ervaren als ik met anderen spreek en in mijn eigen coach gesprekken. Meer getuigenissen van de opleiding wandel - & natuurcoach bij jes-creations.
  • aanmeldbutton
  • Opleiding tot wandel - & natuurcoach vanaf maart 2023 (meld je aan, groene knop of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief over wandelcoaching
  • Individuele training wandel - & natuurcoaching

Ontdek wat met wandelcoaching nog meer mogelijk is

Wandelen is gezond voor je lichaam, ziel en geest. Al wandelend coachen blijkt in veel opzichten zeer doeltreffend te zijn en inzichten te bieden. Niet binnen, maar buiten in de mooie natuur. Al wandelend. Het hoeft niet te betekenen om einden te gaan wandelen, maar het zijn in de natuur heeft al een positief effect op de psyche van de mens. Je ervaart dit zelf ook al als je een wandeling maakt door het bos of loopt op het strand, langs de golven van de zee. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dit ook. Mooi als de wetenschap de waarheden die in de Bijbel staan bevestigd.

zien wat er isMet een wandeling in het Edesche Bos kwam ik deze mooie paddenstoelen tegen. Ze trokken mijn aandacht ook al waren ze zeer klein. Je zou hier haast aan voorbijlopen. Met de wandelcoaching van jes-creations ben je ook bezig, op een ontspannen manier, met verder kijken en ontdekken: zien wat er is, ook al is het heel klein én naar bovenhalen wat er al is, ook al doe je er nog niets of heel weinig mee. Vaak heb je allerlei ideeën die dan weer stranden of je denkt 'ah, dat is toch niets voor mij' of 'je probeert het telkens weer, maar het lukt niet.' Aan de paddenstoelen had ik zo ook voorbij kunnen lopen ... In het bos niet zo heel erg, maar in je leven wel. Aan iets voorbijlopen, een kans missen, waar wellicht mogelijkheden liggen, die (nog) niet verder zijn onderzocht. Herkenbaar? Kom dan ontdekken wat er bij jou te sluimeren ligt of wat je wel zou willen doen, maar niet kan of durft of wat niet lukt.

Wandelcoaching - al wandelend coachen

Al wandelend nieuw inzicht en ideeën krijgen. Onze ervaring is dat met een aantal gesprekken weer voldoende hoop ontstaat om verdere stappen te zetten en nieuwe wegen in te gaan of duidelijker keuzes voor ogen te hebben. In ons werk als hulpverleners en als ervaringsdeskundigen weten we wat het kan betekenen als de zaken in het leven niet lopen zoals verwacht of gedacht.

Aanbod van jes-creations op het gebied van wandelcoaching:

1 DAG PRAKTISCH WANDELCOACHEN

3-daagse training wandelpastoraat (op aanvraag). Ook voor pastorale teams, leren van gespreksvaardigheden, hoe aan de hand van de Bijbel al wandelend pastoraat te kunnen geven. 

opleiding tot professioneel wandel - & natuurcoach vanaf maart en september 2023. lees verder ...
Individuele training wandel - & natuurcoaching. lees verder ...
wandelcoach traject werk en leven

Lees hieronder enkele ervaringen van een wandelcoach traject

                  Ervaring wandelcoachtraject ‘meer rust in onze relatie’

                  Ervaring wandelcoachtraject 'andere kijk op mijn leven gekregen'

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 74 70. Mogelijk heb je genoeg aan een enkele wandeling. Of wil je een traject van meerdere wandelingen? Wij stemmen met je af hoe vaak en wanneer het meest passend voor je is.

En wij organiseren themawandelingen van een dag(deel) en wandelworkshops. In Ede, maar bij voldoende aanmeldingen kan dit ook bij je in de buurt georganiseerd worden. Neem ook hierover contact met ons op voor de mogelijkheden.