JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

 • opleiding tot wandelcoach jes creationsIk meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach

 • Graag ontvang ik de brochure van de opleiding wandel natuurcoaching
 • nieuwsbrief jes creations
 • Ik meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach
 • Opleiding tot wandel - & natuurcoach vanaf maart en september 2022 (meld je aan, groene knop of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
 • Ik ontvang graag de nieuwsbrief
 • Vanaf maart en september 2022 een nieuwe kans om de opleiding wandel - & natuurcoach te volgen bij jes-creations. Meld je aan met bovenstaande groene knop.

wandelpastoraat in 1 dag

Toerustingsdag(en) wandelpastoraat (1 dag)bank

Pastoraat & wandelen in de buitenlucht biedt waardevolle voordelen ten opzichte van gesprekken binnen. Je brengt iemand letterlijk in beweging, stiltes voelen gemakkelijk aan, beelden uit Gods schepping kunnen zichtbaar maken waar geen ‘1000 woorden’ genoeg zijn. Ook kunnen confidenten aan hun emoties uiten geven, zoals boosheid, angsten & teleurstellingen.

Een confident in het proces van verwerken en loslaten:

" Op een gegeven moment moest ik een stok pakken, bladeren, en ik ging er flink op stampen. Dat ongegeneerd stampen luchtte al lekker op. "

Hoe wandelpastoraat vorm te geven?

jes-creations biedt 1 of meerdere dag(en) wandelpastoraat aan om te leren hoe je het pastoraat en het wandelen combineert. Om dit goed te kunnen trainen ga je zelf ook met een doel/droom/wens aan de slag. Zodat je weet wat het is om ook zelf al wandelend wandelpastoraat te ontvangen.

Een confident in het proces van: wie ben ik?

" Het was herfst. Het bos was leeg. Bladeren van de bomen af. En toen ineens stond daar in de grijsheid een bloem te bloeien. Dat raakte me. Ik bleef naar deze bloem kijken. En plotseling, uit het niets, kwam er een bij op af. Dat kan helemaal niet, nu, in deze tijd van het jaar, een bloem en een bij! ....   Die bloem staat daar en de bij komt er naar toe! Zo wil ook zijn, zoals die bloem. Die wat te bieden heeft en af en toe komt er iemand langs aan wie ik ook wat kan geven " .

Op deze 1 dag praktische wandelpastoraatdag(en), leer je:

• Gebruik te maken van 4 basisvragen, bruikbaar voor elk (pastoraal) gesprek;
• Doelgericht bieden van wandelpastoraat, om in korte tijd daadwerkelijk stappen te zetten (zelf, of hoe anderen hierin te coachen/ begeleiden)
• Leren open vragen te (blijven) stellen
• Ontdek hoe je de natuur in kan zetten, als waardevolle toevoeging aan de gesprekken

voor wie?
 • voor diegene die wandelen & pastoraat willen combineren
 • voor diegene die actief werk wil maken om pastoraat al wandelend aan te bieden
 • voor diegene die bovenstaande en andere vragen heeft over het pastoraat
 • voor leden van pastorale teams, ouderlingen,
 • voor teams in de zorg op welke manier je wandelen kan intergreren in je werk? Neem contact met ons op en vraag naar jouw mogelijkheden.
Investering:

De investering voor 1 dag bedraagt € 125,-- per persoon, incl. 21% btw, handout met diverse vragen, wandel-oefeningen en versnaperingen.

Met een minimum van 4 personen, van 09:30 tot 16:00 uur, exclusief huur van een ruimte en lunch.

Bedrijven: prijs op aanvraag

Voor de 1 dag praktisch wandelpastoraat / coaching op 19 september 2020 zijn de kosten € 125,-- per persoon inclusief btw, koffie/thee en een eenvoudige lunch. Tevens een handout met diverse vragen en wandel - oefeningen.

aanmelden:

aanmelden

 

 

Mogelijkheid 1: schrijf je in voor deze dag. Bij voldoende gegadigden plannen we een dag in

Mogelijkheid 2: mocht je zelf al een groepje hebben, neem contact op voor een geschikte dag.

Mogelijkheid 3: jes-creations zet deze dag uit, waarop je je kan aanmelden. (19 september 2020) geef je interesse alvast aan en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef je interesse aan en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

Ik meld mij aan voor de nieuwsbrief over 'wandelcoaching' van jes-creations.

meer nodig voor jezelf?

Wandelpastoraat in 3 dagen: prijs op aanvraag.

Opleiding tot wandel - & natuurcoach, ook bruikbaar voor het pastoraat, start 2 oktober 2020.