JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

  • opleiding tot wandelcoach jes creationsIk meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach

  • Graag ontvang ik de brochure van de opleiding wandel natuurcoaching
  • nieuwsbrief jes creations
  • Ik meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach
  • Opleiding tot wandel - & natuurcoach vanaf maart en september 2022 (meld je aan, groene knop of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief
  • Vanaf maart en september 2022 een nieuwe kans om de opleiding wandel - & natuurcoach te volgen bij jes-creations. Meld je aan met bovenstaande groene knop.

Ervaring wandelcoachtraject ‘meer rust in onze relatie’

Hieronder volgt een klein stukje getuigenis van een jong stel wat in coaching kwam. Ze hebben 4 coachgesprekken aangevraagd van 1,5 uur.

Wandelcoach: Ruben

Wat was de reden dat jullie in coaching kwamen?

We stootte samen telkens tegen hetzelfde probleem aan. Het vertrouwen in elkaar verslechterde en ’t lukte ons niet hier verdere stappen in te nemen ten goede.

WAt was helpend in de coaching?

De rustige en mooie omgeving en het wandelen zelf hielp ons om open over onze gevoelens te praten en tot rust te komen. Ruben begreep onze redeneringen en gedachtegangen en we voelden ons daardoor begrepen. In de wandelingen was een heel goede balans tussen praktische handvatten in onze relatie en in relatie met Jezus. Daarnaast keken we niet naar het verleden, maar juist naar de toekomst en werden de positieve momenten benadrukt. Vanuit daar konden we verder en komen tot oplossingen in onze situatie en relatie.

Wat heeft nog meer geholpen?

Ook hebben tussentijdse concrete opdrachten ons zin gegeven om verder de Bijbel in te duiken. Er is nu veel meer rust gekomen in onze relatie, waarin God een hele belangrijke rol speelt. We hebben veel meer vertrouwen gekregen in God en in elkaar. Wanneer we weer tegen angst aanlopen kunnen we dit vanuit geloof en vertrouwen loslaten en op een positieve manier naar de toekomst kijken!


Coaching in je relatie ook iets voor jou?

Wil je ook meer rust in je relatie en weet je niet hoe? Dan is wandelcoaching een goede manier.

Of wil je juist anderen coachen?

Per september start er een opleiding tot professioneel wandelcoach

Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06 12 08 74 70

Docenten / trainers & wandelcoaches:

Ruben van Oel heeft als opleidingen, Tuin - en Landschapinrichting en Maatschappelijk werk & dienstverlening afgerond. Hij heeft deze 2 beroepen gecombineerd als professioneel wandelcoach. Daarnaast geeft hij les in de Hebreeuwse Taal, vervaardigt hij schilderijen in acryl en olieverf en geeft hij les in kunstschilderen. Daarnaast ontwerpt en onderhoud hij ook tuinen. Als extra mogelijkheden kunnen in het ontwerp ook Hebreeuwse letters of woorden worden toegevoegd. Binnen de werkzaamheden van jes-creations wordt het geleerde uit deze opleidingen en uit andere opleidingen/trainingen prachtig gecombineerd. Aan de ene kant werken in de natuur en aan de andere kant werken met mensen. Met beide benen op de grond, zien wat mogelijk is, talenten en gaven naar voren halen en de eerste stappen zetten.

Marijke van Oel heeft als opleidingen afgerond: Orthopedagogiek & GZ-psychologie en werkt daarnaast ook als professioneel wandelcoach. Naast het volgen van diverse cursussen heeft zij ook ruime ervaring in het geven van cursussen binnen diverse organisaties en opleidingsinstituten wat goed van pas komt in de cursussen en opleidingen die gegeven worden binnen jes-creations.

De onderdelen van jes-creations:

Hebreeuws: het geven van cursussen Bijbels Hebreeuws, lezingen en spreekbeurten over diverse thema's

Kunstschilderen: het vervaardigen van schilderijen, geven van workshops en schilderlessen. Daarnaast het organiseren van creatieve dagen, waarin hebreeuws, kunstschilderen en wandelen aan bod komen.

Wandelcoaching: het bieden van coaching, opleiding wandel - & natuurcoaching, traingen als teambuilding of toerusting van ppt-érs.

Tuin: als Tuin - & Landschapinrichter onderhoudt, ontwerpt Ruben tuinen voor bedrijven en particulieren. Het is mogelijk om Hebreeuwse woorden of letters in het ontwerp te verwerken.

 

Verruim je perspectief met jes-creations.

jes-creations wil anderen zicht geven op hun mogelijkheden / toe te rusten, zodat zij de ruimte krijgen om te groeien.