JES Creations

VERRUIM JE PERSPECTIEF MET JES-CREATIONS

  • opleiding tot wandelcoach jes creationsIk meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach

  • Graag ontvang ik de brochure van de opleiding wandel natuurcoaching
  • nieuwsbrief jes creations
  • Ik meld mij aan voor de opleiding tot wandelcoach
  • Opleiding tot wandel - & natuurcoach vanaf maart en september 2022 (meld je aan, groene knop of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief
  • Vanaf maart en september 2022 een nieuwe kans om de opleiding wandel - & natuurcoach te volgen bij jes-creations. Meld je aan met bovenstaande groene knop.

Ervaringen opleiding tot wandelcoach

Ervaringen van studenten die de opleiding wandelcoaching PLUS hebben afgerond.
Wandelcoaching: trap van ontwikkelingtrap van ontwikkeling

Het is heel leerzaam geweest om deze opleiding Wandelcoaching PLUS te volgen. Het heeft ertoe geleid dat ik meer helder heb wat ik met het wandelen wil bereiken en met wie. Heel fijn hoe we gezamenlijk zijn opgetrokken deze tijd. Uitgebeeld met de trap: met elkaar telkens een treetje hoger in het bereiken van onze doelen. Het bosje bloemen laat de veelkleurigheid van ons als groep zien. De rode draad is het geloof. De knoop in het dikke touw laat zien hoe ik met een krampachtige houding startte met deze opleiding. Meer bovenaan hangt touw losjes: ‘k heb geleerd veel meer te laten gebeuren. De laurierkrans bovenin staat voor volharding en overwinning. Ik heb echt heel veel gehad aan de wandelingen tijdens de opleidingsdagen. In deze wandelingen was er ook ruimte om teleurstellingen en moeiten te delen. Dit heeft mij geholpen door te gaan. Ook heb ik geleerd veel meer verbindingen met de natuur te leggen in gesprekken en het te duiden. De oplossingsgerichte manier van vragen stellen spreekt mij erg aan. Ik hou graag contact en ben benieuwd hoe het zich met ons allemaal verder ontwikkeld. Dank voor alles!

Wandelcoaching: bloei als een prei

bloem van doorgeschoten preiMet deze opleiding dacht ik gewoon veel te leren uit de natuur. Het is uiteindelijk heel anders gelopen dan verwacht. De opleiding heeft mij geholpen om naar mijzelf te kijken. Ik kwam innerlijke blokkades tegen van diepe teleurstelling in mijzelf. Deze aanklacht viel mij de laatste paar weken erg zwaar. Als ik deze wandelcoachopleiding niet had gehad, had ik niet doorgezet om deze teleurstelling te overwinnen. Ik ben heel dankbaar dat ik wél ben gegaan en het bij God heb kunnen brengen. Om zo samen herstel te vinden in wonden die naar voren zijn gekomen. Bijzonder hoe God hierin spreekt in de natuur. Zo heeft een duif hoog in de boom mij geholpen weer omhoog te kijken en het van Hem te verwachten. En bij deze doorgeschoten prei bedacht ik mij dat ik wel eens kan doorschieten in mijn emoties. ‘k Heb geleerd het omhulsel af te leggen. Schitterend hoe het dan gaat bloeien en nieuw zaad voortbrengt! Naast het anders leren kijken in de natuur, heb ik ook meer zicht gekregen op Gods goedheid! En heb ik meer helder op welke manier ik het wandelen in wil zetten in de gesprekken die ik met mensen heb.

 

creatieve pauw

Wandelcoaching: combi tussen coaching en kleur

Wat ontzettend jammer dat deze wandelcoachopleiding nu voorbij is. Na elke opleidingsdag kwam ik weer opgeladen thuis. Het heeft mij heel veel geleerd:

- over mijzelf, hoe snel ik geneigd ben/was mijzelf af te wijzen.

en dat ik veel relaxter in het leven mag staan, mij niet zo druk makend over al die verwachtingen van anderen.

- meer te genieten. En ook meer, van wat mij bezig houdt, te delen met vrienden. Dit lucht op en biedt perspectief!

- te denken vanuit wat wél mogelijk is, in plaats vanuit het ‘niet, niet, niet’. Meer buiten de gebaande wegen denken.

- vanuit Bijbels perspectief concrete handvatten ontvangen en meer zicht gekregen op Gods binnenste – Zijn liefde en geweldige plan voor mij.

Ik heb ontdekt hoe ik kleuradvies en coaching heel mooi kan combineren. En hoe ik dit wil inzetten voor vluchtelingen, om hen Gods liefde te laten ervaren. Stapsgewijs zie ik het nu zitten om dit verder vorm te geven. Mijn leven heeft meer kleur gekregen!

Wandelcoaching: ontdekken van de waardevolle coach in jezelf

Voor mij is het heel belangrijk geweest te leren dat je allemaal verschillend bent/ mag zijn. En dat ík er ook mag zijn, ongeacht wat mijn omgeving zegt. Ik ben beter gaan beseffen wat er in mijn hart leeft en wat God zegt, in plaats van mij druk te maken wat anderen allemaal denken dat het beste is. Ook geeft het rust bewuster te zijn dat ik niet overal een antwoord op hoef te hebben. Dit heb ik ook uitgebeeld in een beeldje: de coach leunt naar achter en helpt de ander (d.m.v. de juiste vragen stellen) recht op te gaan staan.

Wandelcoaching: wandelen met je wandelcoach lucht op

Dank voor alles! Dankzij de opleiding ben ik een stuk steviger gaan staan. Wat een verschil met een paar jaar geleden. wandelen met je coach lucht opIk heb nu veel positiever leren denken: hoe zou ik het anders kunnen doen; wat kan wél? Ook heb ik geleerd meer van mijn kwetsbaarheid te delen met wie ik dit kan delen; dit geeft openheid. Fijn om meer van mijzelf te laten zien. Hier wil ik anderen ook mee helpen. En ondertussen ook als eindopdracht een prezi gemaakt. Ook een hele overwinning. De tussentijdse feedback hierin heeft mij o.a. geholpen de beelden in overeenstemming te brengen met de boodschap die ik wil brengen. En het is mooi geworden zo. Ik wil nog verder gaan oefenen met het stellen van vragen. Dus ik denk dat ik de 3-daagse nog een keer kom doen. Leerzaam en fijn het zo eigen te maken en te groeien.

 

Krijg je ook zin om de opleiding tot wandelcoach te gaan volgen?
Vanaf oktober 2020 een nieuwe mogelijkheid om een start te maken met jouw opleiding tot wandelcoach, lees verder ....